ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Karl Segerström AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Karl Segerström AB - En bra sågverksanläggning

Karl Segerström AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Karl Segerström AB i Fagersta som ligger i Västmanlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Karl Segerström är ett mindre företag än många av våra konkurrenter och därför jobbar vi utifrån en enkel organisation vilket ger snabba beslut och personlig service mot både kunder och leverantörer. Sågar enbart gran och arbetar med högsta förädlingsvärde som ledstjärna i produktionen.

H-EG - EX - A2-2
SågverkKarl Segerström AB
AdressVirsbovägen 100
Ort737 91 Fagersta
LandskapVästmanlands län
Telefon0223-532 00
Webbadresshttp://www.karlsegerstrom.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Karl Segerström AB

Karl Segerström AB - En bra sågverksanläggning

Karl Segerström AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Karl Segerström AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Fagersta eller t.o.m. i Västmanlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Karl Segerström AB för att som om de kan hjälpa till.

Karl Segerström AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter