ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent AB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

AB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning) - En bra sågverksanläggning

AB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos AB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning) i Norberg som ligger i Västmanlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Karbenning är idag AB Karl Hedins största sågverk helt inriktat mot förädlade produkter mot den svenska byggbranschen samt svensk emballageindustri. Karbenning förbrukar enbart normaltimmergran i två längder för att redan från skogen optimera råvaran mot den färdiga produkten. Huvudelen av de sågade produkterna vidareförädlas i form av hyvling och målning.

H-EG - EX - A2-2
SågverkAB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning)
AdressKarbenning
Ort738 92 Norberg
LandskapVästmanlands län
Telefon0223-29 629
Webbadresshttp://www.abkarlhedin.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta AB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning)

AB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning) - En bra sågverksanläggning

AB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. AB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Norberg eller t.o.m. i Västmanlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta AB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning) för att som om de kan hjälpa till.

AB Karl Hedin Sågverk och Hyvleri (Karbenning) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter