ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent AB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

AB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg) - En bra sågverksanläggning

AB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos AB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg) i Säter som ligger i Dalarnas län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Säters Ångsåg sågar furutimmer av högsta kvalitet. Råvaran är dels grovt talltimmer, Säterblock och Knivfura och produkterna blir högkvalitativa möbel- och panelämnen. Sågtekniken är en ramsåg som är lämplig baserat på den fina råvaran för att kunna maximera uttaget av sidobrädor.

H-EG - EX - A2-2
SågverkAB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg)
AdressGamla Sjukhusvägen
Ort783 32 Säter
LandskapDalarnas län
Telefon0225-557 00
Webbadresshttps://www.abkarlhedin.se/sagverk/karta/saters-angsag
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA

Kontakta AB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg)

AB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg) - En bra sågverksanläggning

AB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. AB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Säter eller t.o.m. i Dalarnas län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta AB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg) för att som om de kan hjälpa till.

AB Karl Hedin Sågverk (Säters Ångsåg) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter