ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent AB Karl Hedin Sågverk (Krylbo) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

AB Karl Hedin Sågverk (Krylbo) - En bra sågverksanläggning

AB Karl Hedin Sågverk (Krylbo) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos AB Karl Hedin Sågverk (Krylbo) i Krylbo som ligger i Dalarnas län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

AB Karl Hedin Sågverk Krylbo är Sveriges största producent av klentimmer. Det sortiment man förädlar kallas Krylbokubb är ett klentimmersortiment i standardlängden 3,05 m. Krylbo sågar både gran och furu och produkterna blir limträämnen, bygg- och konstruktionsvirke samt emballagevirke.

H-EG - EX - A2-2
SågverkAB Karl Hedin Sågverk (Krylbo)
AdressVansjövägen 6
Ort775 54 Krylbo
LandskapDalarnas län
Telefon010-48 38 261
Webbadresshttps://www.abkarlhedin.se/sagverk/karta/krylbo-sagverk/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta AB Karl Hedin Sågverk (Krylbo)

AB Karl Hedin Sågverk (Krylbo) - En bra sågverksanläggning

AB Karl Hedin Sågverk (Krylbo) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. AB Karl Hedin Sågverk (Krylbo) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Krylbo eller t.o.m. i Dalarnas län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta AB Karl Hedin Sågverk (Krylbo) för att som om de kan hjälpa till.

AB Karl Hedin Sågverk (Krylbo) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter