ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent AB Karl Hedin Emballage - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

AB Karl Hedin Emballage - En bra sågverksanläggning

AB Karl Hedin Emballage är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos AB Karl Hedin Emballage i Krylbo som ligger i Dalarnas län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

AB Karl Hedin producerar emballage i våra nio anläggningar som ligger i Rättvik, Årsunda, Jularbo, Krylbo, Skultuna, Torpa, Norrköping, Herrljunga och Libatse. Huvudinriktningarna är specialpall med och utan plast till skogsindustri, lastpallar och lådor till stål- och verkstadsindustri, där vi även har kapacitet för att producera stora och tunga emballage.

H-EG - EX - A2-2
SågverkAB Karl Hedin Emballage
AdressVansjövägen 6
Ort775 54 Krylbo
LandskapDalarnas län
Telefon010-457 80 00
Webbadresshttp://www.abkarlhedin.se/emballage
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar träemballageJA

Kontakta AB Karl Hedin Emballage

AB Karl Hedin Emballage - En bra sågverksanläggning

AB Karl Hedin Emballage är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. AB Karl Hedin Emballage är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Krylbo eller t.o.m. i Dalarnas län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta AB Karl Hedin Emballage för att som om de kan hjälpa till.

AB Karl Hedin Emballage är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter