ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Jutos Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Jutos Timber AB - En bra sågverksanläggning

Jutos Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Jutos Timber AB i Korpilombolo som ligger i Norrbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Företaget startade på 1950-talet av Östen Juto, fadern till nuvarande delägarna Sigvard och Jan-Erik Juto. En expansion startade i början av 1980-talet och produktionsinriktningen var från första början sågning av björk, som främst såldes till möbelindustrin samt som emballage till stålindustrin. Eftersom ändrades inriktningen till att idag enbart omfatta furu som används till högkvalitativa snickeridetaljer som t ex fönsterkarmar.

H-EG - EX - A2-2
SågverkJutos Timber AB
AdressTeurajärvi 6
Ort980 60 Korpilombolo
LandskapNorrbottens län
Telefon097731000
Webbadresshttp://www.jutostimber.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA

Video om Jutos Timber AB

Kontakta Jutos Timber AB

Jutos Timber AB - En bra sågverksanläggning

Jutos Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Jutos Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Korpilombolo eller t.o.m. i Norrbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Jutos Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Jutos Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter