ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Jansson & Karlsson Timber Sweden AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Jansson & Karlsson Timber Sweden AB - En bra sågverksanläggning

Jansson & Karlsson Timber Sweden AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Jansson & Karlsson Timber Sweden AB i Yngsjö som ligger i Skåne län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

J & K Timber Sweden AB är ett ungt företag som grundades 1 januari 2015. Men totalt har vi mer än 50 års erfarenhet från timmerhandeln. Jag och min kollega har jobbat på både såg och hyvlerier med allt från att lasta en lastbil, sortera timmer till att sälja både hyvlat och sågat virke.

H-EG - EX - A2-2
SågverkJansson & Karlsson Timber Sweden AB
AdressÄlghornsvägen 21
Ort296 72 Yngsjö
LandskapSkåne län
Webbadresshttp://www.jktsab.n.nu/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Jansson & Karlsson Timber Sweden AB

Jansson & Karlsson Timber Sweden AB - En bra sågverksanläggning

Jansson & Karlsson Timber Sweden AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Jansson & Karlsson Timber Sweden AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Yngsjö eller t.o.m. i Skåne län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Jansson & Karlsson Timber Sweden AB för att som om de kan hjälpa till.

Jansson & Karlsson Timber Sweden AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter