ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Holmen Timber AB (Linghems Sågverk) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Holmen Timber AB (Linghems Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Holmen Timber AB (Linghems Sågverk) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Holmen Timber AB (Linghems Sågverk) i Linghem som ligger i Östergötlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Linghems Sågverk är ett nischat klentimmersågverk, med ett integrerat hyvleri. Här producerar vi sågade och hyvlade trävaror för snickeri och konstruktionsändamål i 3-meters längd. Produktionen på Linghem kompletterar även produkterna på Bravikens Sågverks produkter och bidrar till att stärka vår marknadsposition i främst Sverige och Storbritannien.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHolmen Timber AB (Linghems Sågverk)
AdressÄlvestad 8
Ort585 61 Linghem
LandskapÖstergötlands län
Telefon013-70 836
Webbadresshttp://www.holmen.com/travaror
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Holmen Timber AB (Linghems Sågverk)

Holmen Timber AB (Linghems Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Holmen Timber AB (Linghems Sågverk) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Holmen Timber AB (Linghems Sågverk) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Linghem eller t.o.m. i Östergötlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Holmen Timber AB (Linghems Sågverk) för att som om de kan hjälpa till.

Holmen Timber AB (Linghems Sågverk) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter