ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Holmen Timber AB (Iggesunds Sågverk) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Holmen Timber AB (Iggesunds Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Holmen Timber AB (Iggesunds Sågverk) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Holmen Timber AB (Iggesunds Sågverk) i Iggesund som ligger i Gävleborgs län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Iggesunds Sågverk är ett innovativt och effektivt sågverk. Här tillverkas snickerivirke i furu som används till interiörer såsom möbler, fönster, dörrar, trappor och golv. En horisontalsåg gör det möjligt att såga märgfria produkter med färre sprickor och deformationer, och som dessutom ger stora torkningsfördelar.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHolmen Timber AB (Iggesunds Sågverk)
AdressRingvägen 27
Ort825 32 Iggesund
LandskapGävleborgs län
Telefon0650-28 000
Webbadresshttp://www.holmen.com/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA

Kontakta Holmen Timber AB (Iggesunds Sågverk)

Holmen Timber AB (Iggesunds Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Holmen Timber AB (Iggesunds Sågverk) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Holmen Timber AB (Iggesunds Sågverk) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Iggesund eller t.o.m. i Gävleborgs län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Holmen Timber AB (Iggesunds Sågverk) för att som om de kan hjälpa till.

Holmen Timber AB (Iggesunds Sågverk) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter