ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk) i Åby som ligger i Östergötlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Bravikens Sågverk ligger strax utanför Norrköping och är ett av Skandinaviens största och modernaste sågverk. Här tillverkas främst konstruktionsvirke men också snickerivirke av gran och furu. Genom en impregneringsanläggning och distributionslager erbjuder vi ett brett och attraktivt sortiment direkt till bygghandeln och byggindustrin.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHolmen Timber AB (Bravikens Sågverk)
AdressÖstra Bravikenvägen 15
Ort616 90 Åby
LandskapÖstergötlands län
Telefon011-235 000
Webbadresshttp://www.holmen.com/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Video om Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk)

Kontakta Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk)

Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Åby eller t.o.m. i Östergötlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk) för att som om de kan hjälpa till.

Holmen Timber AB (Bravikens Sågverk) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter