ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Holmen Kroksjöns Sågverk - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Holmen Kroksjöns Sågverk - En bra sågverksanläggning

Holmen Kroksjöns Sågverk är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Holmen Kroksjöns Sågverk i Skellefteå som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Sågverket i Kroksjön, beläget strax utanför Skellefteå, är ett av de mer framträdande sågverken i Norrlandsregionen. Kroksjön är i framkant med hög branschkompetens för produktion av vidareförädlade och kundanpassade produkter för både bygghandeln, byggföretag och industrier.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHolmen Kroksjöns Sågverk
AdressKroksjön 14
Ort931 95 Skellefteå
LandskapVästerbottens län
Telefon0914-207 00
Webbadresshttps://www.holmen.com/sv/karriar/jobba-hos-oss/har-finns-vi/kroksjon-och-bygdsiljum/sagverk-i-kroksjon/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Holmen Kroksjöns Sågverk

Holmen Kroksjöns Sågverk - En bra sågverksanläggning

Holmen Kroksjöns Sågverk är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Holmen Kroksjöns Sågverk är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Skellefteå eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Holmen Kroksjöns Sågverk för att som om de kan hjälpa till.

Holmen Kroksjöns Sågverk är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter