ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Högland Såg & Hyvleri AB (Högland) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Högland Såg & Hyvleri AB (Högland) - En bra sågverksanläggning

Högland Såg & Hyvleri AB (Högland) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Högland Såg & Hyvleri AB (Högland) i Örnsköldsvik som ligger i Västernorrlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Höglandssågen är vårt mindre bandsågverk som ligger ganska centralt i Örnsköldsvik. Här sågar vi bara gran. För att få en effektivare sågning så försöker vi såga lite grövre dimensioner. Även här på Höglandssågen så har vi ett hyvleri.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHögland Såg & Hyvleri AB (Högland)
AdressGamla Riksvägen 52
Ort Örnsköldsvik
LandskapVästernorrlands län
Webbadresshttps://www.hoglandssagen.se/om-oss/hoglandssagen
: Skrotar kommentarJA

Kontakta Högland Såg & Hyvleri AB (Högland)

Högland Såg & Hyvleri AB (Högland) - En bra sågverksanläggning

Högland Såg & Hyvleri AB (Högland) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Högland Såg & Hyvleri AB (Högland) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Örnsköldsvik eller t.o.m. i Västernorrlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Högland Såg & Hyvleri AB (Högland) för att som om de kan hjälpa till.

Högland Såg & Hyvleri AB (Högland) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter