ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Högland Såg & Hyvleri AB (Domsjö) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Högland Såg & Hyvleri AB (Domsjö) - En bra sågverksanläggning

Högland Såg & Hyvleri AB (Domsjö) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Högland Såg & Hyvleri AB (Domsjö) i Örnsköldsvik som ligger i Västernorrlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Här på Domsjö så har våra trävaror sin slutdestination innan det skeppas vidare med bil eller båt. Det är här vi har vårt justerverk och det är här trävarorna paketeras innan det säljs vidare.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHögland Såg & Hyvleri AB (Domsjö)
AdressGamla Riksvägen 52
Ort Örnsköldsvik
LandskapVästernorrlands län
Telefon0660-26 58 50
Webbadresshttps://www.hoglandssagen.se/om-oss/domsjo
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar grosistJA
: Skrotar granJA

Kontakta Högland Såg & Hyvleri AB (Domsjö)

Högland Såg & Hyvleri AB (Domsjö) - En bra sågverksanläggning

Högland Såg & Hyvleri AB (Domsjö) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Högland Såg & Hyvleri AB (Domsjö) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Örnsköldsvik eller t.o.m. i Västernorrlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Högland Såg & Hyvleri AB (Domsjö) för att som om de kan hjälpa till.

Högland Såg & Hyvleri AB (Domsjö) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter