ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Högland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Högland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö) - En bra sågverksanläggning

Högland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Högland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö) i Bredbyn som ligger i Västernorrlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Anundsjösågen är vårt största sågverk som ligger 2 mil väster om Bredbyn i Långsele. Sågen ligger strategiskt till i ett område med väldigt hög kvalitet på råvaran. Det har genomförts flera större investeringar under åren. 2018 byggdes en ny såglinje och 2019 investerades det i ett nytt timmerintag, barkmaskin, rotreducerare mm. Det finns även ett hyvleri på sågen.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHögland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö)
AdressLångsele 168
Ort895 92 Bredbyn
LandskapVästernorrlands län
Telefon0660-26 58 50
Webbadresshttps://www.hoglandssagen.se/om-oss/anundsjosagen
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Högland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö)

Högland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö) - En bra sågverksanläggning

Högland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Högland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Bredbyn eller t.o.m. i Västernorrlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Högland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö) för att som om de kan hjälpa till.

Högland Såg & Hyvleri AB (Anundsjö) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter