ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hjortkvarn Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Hjortkvarn Timber AB - En bra sågverksanläggning

Hjortkvarn Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Hjortkvarn Timber AB i Hjortkvarn som ligger i Örebro län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Hjortkvarn Timber AB är ett sågverk som är specialiserat mot furuproduktion. Vi har möjlighet att producera de flesta dimensioner, såväl standard som special. Integrerat med sågen driver vi en ny och modern förädlingsanläggning.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHjortkvarn Timber AB
AdressStolpabacken 3
Ort697 93 Hjortkvarn
LandskapÖrebro län
Telefon058235200
Webbadresshttp://www.hjortkvarn.com/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA

Kontakta Hjortkvarn Timber AB

Hjortkvarn Timber AB - En bra sågverksanläggning

Hjortkvarn Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Hjortkvarn Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Hjortkvarn eller t.o.m. i Örebro län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Hjortkvarn Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Hjortkvarn Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter