ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent AB Hilmer Andersson - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

AB Hilmer Andersson - En bra sågverksanläggning

AB Hilmer Andersson är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos AB Hilmer Andersson i Åmotfors som ligger i Värmlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

I Lässerud, västra Värmland, driver AB Hilmer Andersson sågverk och hyvleri sedan fyra generationer tillbaka. Högklassigt sågtimmer hämtas från avverkningar runt om i de värmländska skogarna och hamnar sedan här hos oss.

H-EG - EX - A2-2
SågverkAB Hilmer Andersson
AdressLässerud
Ort670 40 Åmotfors
LandskapVärmlands län
Telefon057131600
Webbadresshttp://www.hilmer.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta AB Hilmer Andersson

AB Hilmer Andersson - En bra sågverksanläggning

AB Hilmer Andersson är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. AB Hilmer Andersson är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Åmotfors eller t.o.m. i Värmlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta AB Hilmer Andersson för att som om de kan hjälpa till.

AB Hilmer Andersson är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter