ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hedlunds Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Hedlunds Timber AB - En bra sågverksanläggning

Hedlunds Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Hedlunds Timber AB i Furudal som ligger i Dalarnas län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Hedlundskoncernen ligger i hjärtat av Dalarna vid Ore Älv i Furudal, mitt i det bälte där förutsättningarna för att producera furu och gran är de bästa. Här med råvaran inpå knutarna, lever och verkar vi.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHedlunds Timber AB
AdressTappuddsvägen
Ort790 70 Furudal
LandskapDalarnas län
Telefon025831200
Webbadresshttps://www.hedlundstimber.se/travaror/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Video om Hedlunds Timber AB

Kontakta Hedlunds Timber AB

Hedlunds Timber AB - En bra sågverksanläggning

Hedlunds Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Hedlunds Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Furudal eller t.o.m. i Dalarnas län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Hedlunds Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Hedlunds Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter