ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Harbergets Såg & Hyvleri - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Harbergets Såg & Hyvleri - En bra sågverksanläggning

Harbergets Såg & Hyvleri är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Harbergets Såg & Hyvleri i Uppsala som ligger i Uppsala län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Sågningen av eget virke och legosågning samt legohyvling. Timmer av flera trädslag inköps. Harbergets Såg & Hyvleri säljer virke av gran, furu, björk, asp, ek med flera träslag.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHarbergets Såg & Hyvleri
AdressSvia Harberget 28
Ort755 94 Uppsala
LandskapUppsala län
Telefon070- 698 45 04
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Harbergets Såg & Hyvleri

Harbergets Såg & Hyvleri - En bra sågverksanläggning

Harbergets Såg & Hyvleri är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Harbergets Såg & Hyvleri är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Uppsala eller t.o.m. i Uppsala län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Harbergets Såg & Hyvleri för att som om de kan hjälpa till.

Harbergets Såg & Hyvleri är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter