ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hållanders Sågverk AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Hållanders Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Hållanders Sågverk AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Hållanders Sågverk AB i Dalstorp som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Timret vi sågar kommer framförallt från lokala skogsägare, men köps ibland in från andra ställen. Hos oss sågas det till virke som sedan säljs vidare till byggbranschen och till hustillverkare. Klentimmer passar utmärkt till att klä hus med, invändig panel, reglar och takstolar. Ofta hamnar det i vår hemtrakt Dalstorp med omnejd. En del av virket exporteras även utomlands.

H-EG - EX - A2-2
SågverkHållanders Sågverk AB
AdressLjungsarpsvägen 19
Ort514 60 Dalstorp
LandskapVästra Götalands län
Telefon0321-532 080
Webbadresshttp://www.hallanders-sagverk.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Hållanders Sågverk AB

Hållanders Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Hållanders Sågverk AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Hållanders Sågverk AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Dalstorp eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Hållanders Sågverk AB för att som om de kan hjälpa till.

Hållanders Sågverk AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter