ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gyllsjö Träindustri AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Gyllsjö Träindustri AB - En bra sågverksanläggning

Gyllsjö Träindustri AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Gyllsjö Träindustri AB i Klippan som ligger i Skåne län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Gyllsjö Träindustri AB är en av Nordens ledande tillverkare av EUR-pallar och andra lastpallar i specialformat. Som en av få svenska palltillverkare sköter Gyllsjö Träindustri hela produktionskedjan från sågverk och logistik till spik- och palltillverkning och leverans av färdig produkt. Det ger oss flexibilitet och möjlighet att ordna större volymer i snabbt tempo. Företaget har expanderat kraftigt sedan starten och vi har nu 85 anställda och tillverkar ca två miljoner lastpallar om året. Innovation är en viktig del av våra framgångar. Vi försöker hela tiden hitta nya vägar att effektivisera och förbättra vår verksamhet och serva våra kunder på bästa möjliga sätt.

H-EG - EX - A2-2
SågverkGyllsjö Träindustri AB
AdressKopparmöllan 5421
Ort264 91 Klippan
LandskapSkåne län
Telefon043522230
Webbadresshttp://www.gyllsjo.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar träemballageJA
: Skrotar granJA

Video om Gyllsjö Träindustri AB

Kontakta Gyllsjö Träindustri AB

Gyllsjö Träindustri AB - En bra sågverksanläggning

Gyllsjö Träindustri AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Gyllsjö Träindustri AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Klippan eller t.o.m. i Skåne län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Gyllsjö Träindustri AB för att som om de kan hjälpa till.

Gyllsjö Träindustri AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter