ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gräsö Såg - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Gräsö Såg - En bra sågverksanläggning

Gräsö Såg är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Gräsö Såg i Hallstavik som ligger i Stockholms län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Gräsö Såg förädlar och säljer virke ur egen skog, i början mest i form av ohyvlade plank och brädor. Förädlar virket vidare genom hyvling av golv o takbrädor, panel, socklar, lister och foder mm, ofta i bredder och former inte kan hittas i trävaruhandeln.

H-EG - EX - A2-2
SågverkGräsö Såg
AdressGräsö 5465
Ort763 91 Hallstavik
LandskapStockholms län
Telefon0739-778896
Webbadresshttp://www.svenkarlsson.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Gräsö Såg

Gräsö Såg - En bra sågverksanläggning

Gräsö Såg är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Gräsö Såg är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Hallstavik eller t.o.m. i Stockholms län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Gräsö Såg för att som om de kan hjälpa till.

Gräsö Såg är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter