ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Glommers Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Glommers Timber AB - En bra sågverksanläggning

Glommers Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Glommers Timber AB i Glommersträsk som ligger i Norrbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Glommers Timber grundades 1956 - och har sedan dess varit ett privatägt sågverk som strävat efter att sätta kundens behov i centrum. Utgångspunkten är en långsamväxande högkvalitativ råvara, primärt tallkubb, som på ett varsamt sätt avverkats i vårt närområde.

H-EG - EX - A2-2
SågverkGlommers Timber AB
AdressStorgatan 6
Ort930 81 Glommersträsk
LandskapNorrbottens län
Telefon0960-33 000
Webbadresshttps://www.glommerstimber.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA

Kontakta Glommers Timber AB

Glommers Timber AB - En bra sågverksanläggning

Glommers Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Glommers Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Glommersträsk eller t.o.m. i Norrbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Glommers Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Glommers Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter