ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gällö Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Gällö Timber AB - En bra sågverksanläggning

Gällö Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Gällö Timber AB i Gällö som ligger i Jämtlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Det första sågverket som anlades på den plats där nuvarande såg är belägen, var Gällö Ångsåg som invigdes 1879. Huvudägare och disponent från starten och under de kommande 7 åren var den danske sjökaptenen O.C. Hammer. Sågverket anlades i samma period som järnvägen mellan Sundsvall och Trondheim byggdes vilket skulle underlätta export av trävarorna via hamnarna i de båda städerna.

H-EG - EX - A2-2
SågverkGällö Timber AB
AdressGällö Timber AB
Ort840 50 Gällö
LandskapJämtlands län
Telefon0693-18 200
Webbadresshttp://www.gallotimber.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Gällö Timber AB

Gällö Timber AB - En bra sågverksanläggning

Gällö Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Gällö Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Gällö eller t.o.m. i Jämtlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Gällö Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Gällö Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter