ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Frödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Frödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Frödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Frödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk) i Vimmerby som ligger i Kalmar län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Frödinge Sågverk är ett familjeföretag som grundades 1943 av nuvarande KC Christer Karlssons far Sven-Erik och farfar Erik Karlsson. Företaget är beläget i Frödinge, nordöstra Småland vilket ger en god tillgång på bra råvara av både gran och tall från närområdet.

H-EG - EX - A2-2
SågverkFrödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk)
AdressVästerviksvägen 35
Ort598 95 Vimmerby
LandskapKalmar län
Telefon0492-28 895
Webbadresshttp://www.fhtimber.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Frödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk)

Frödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Frödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Frödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Vimmerby eller t.o.m. i Kalmar län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Frödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk) för att som om de kan hjälpa till.

Frödinge Hällerum Timber AB (Frödinge Sågverk) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter