ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fredricsons Trä AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Fredricsons Trä AB - En bra sågverksanläggning

Fredricsons Trä AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Fredricsons Trä AB i Arlöv som ligger i Skåne län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Fredricsons Trä är en ledande, vidareförädlande och lagerhållande distributör av trä, skivmaterial och byggmaterial till den träbearbetande industrin, byggmaterialhandeln och golvfackhandeln i Sverige och övriga Norden. Mer än 90 års erfarenhet har gett oss en unik position på marknaden.

H-EG - EX - A2-2
SågverkFredricsons Trä AB
AdressSödra Virvelvägen 2-4
Ort232 21 Arlöv
LandskapSkåne län
Telefon040 53 85 00
Webbadresshttps://fredricsons.com
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar grosistJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Fredricsons Trä AB

Fredricsons Trä AB - En bra sågverksanläggning

Fredricsons Trä AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Fredricsons Trä AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Arlöv eller t.o.m. i Skåne län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Fredricsons Trä AB för att som om de kan hjälpa till.

Fredricsons Trä AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter