ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fransson & Neij AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Fransson & Neij AB - En bra sågverksanläggning

Fransson & Neij AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Fransson & Neij AB i Stockaryd som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Sedan starten 1980 har Fransson & Neij AB varit en av Sveriges främsta trävarugrossister med kunder över hela världen. Mellanöstern är idag att betrakta som en hemmamarknad då kundrelationerna sträcker sig över decennier. Men även exporten på Europa har och är en viktig del för företagets affärsstrategi.

H-EG - EX - A2-2
SågverkFransson & Neij AB
AdressSävsjövägen 51
Ort570 02 Stockaryd
LandskapJönköpings län
Telefon036-100 690
Webbadresshttp://www.fntimber.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Fransson & Neij AB

Fransson & Neij AB - En bra sågverksanläggning

Fransson & Neij AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Fransson & Neij AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Stockaryd eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Fransson & Neij AB för att som om de kan hjälpa till.

Fransson & Neij AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter