ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fiskarhedens Trävaru AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Fiskarhedens Trävaru AB - En bra sågverksanläggning

Fiskarhedens Trävaru AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Fiskarhedens Trävaru AB i Transtrand som ligger i Dalarnas län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Med över 140 anställda är Fiskarhedens Trävaru AB det största industriföretaget i Malung-Sälens kommun. Vi är också ett av Sveriges största privata sågverk – och modernaste. Våra investeringar handlar om att spara miljön och att du och vi ska få ut så mycket högkvalitativt virke av råvaran som möjligt.

H-EG - EX - A2-2
SågverkFiskarhedens Trävaru AB
AdressFiskarheden 139
Ort780 68 Transtrand
LandskapDalarnas län
Telefon0280-59 30 00
Webbadresshttps://fiskarheden.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Fiskarhedens Trävaru AB

Fiskarhedens Trävaru AB - En bra sågverksanläggning

Fiskarhedens Trävaru AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Fiskarhedens Trävaru AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Transtrand eller t.o.m. i Dalarnas län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Fiskarhedens Trävaru AB för att som om de kan hjälpa till.

Fiskarhedens Trävaru AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter