ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fegens Sågverk AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Fegens Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Fegens Sågverk AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Fegens Sågverk AB i Smålandsstenar som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Fegens sågverk verkar lokalt och ligger mitt ibland våra leverantörer på gränsen mellan Småland, Halland och Västergötland. Ungefär 400 markägare väljer att sälja sin råvara till vårt sågverk.

H-EG - EX - A2-2
SågverkFegens Sågverk AB
AdressSåggatan 8
Ort333 31 Smålandsstenar
LandskapJönköpings län
Telefon0371-333 30
Webbadresshttp://www.fegenssag.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Fegens Sågverk AB

Fegens Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Fegens Sågverk AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Fegens Sågverk AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Smålandsstenar eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Fegens Sågverk AB för att som om de kan hjälpa till.

Fegens Sågverk AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter