ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Epos Träindustri AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Epos Träindustri AB - En bra sågverksanläggning

Epos Träindustri AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Epos Träindustri AB i Karlskoga som ligger i Örebro län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Epos Träindustri är högspecialiserade på måttbeställt kundanpassadt träemballage till de stora stål-, kemi och bilindustrierna i i Mellansverige.

H-EG - EX - A2-2
SågverkEpos Träindustri AB
AdressRishöjden Rishöjdbron 340
Ort691 91 Karlskoga
LandskapÖrebro län
Telefon0586-595 00
Webbadresshttp://www.epostraindustri.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar träemballageJA

Kontakta Epos Träindustri AB

Epos Träindustri AB - En bra sågverksanläggning

Epos Träindustri AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Epos Träindustri AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Karlskoga eller t.o.m. i Örebro län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Epos Träindustri AB för att som om de kan hjälpa till.

Epos Träindustri AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter