ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Enar Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Enar Timber AB - En bra sågverksanläggning

Enar Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Enar Timber AB i Skellefteå som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

I sortimentet ingår sågade och hyvlade trävaror i furu och gran producerade vid moderna svenska sågverk samt komponenter lämpade för tillverkning av fönster, dörrar, trappor och möbler. Handel bedrivs också med andra träslag såsom bok från Rumänien och furu från Brasilien.

H-EG - EX - A2-2
SågverkEnar Timber AB
AdressHörnellgatan 4
Ort931 30 Skellefteå
LandskapVästerbottens län
Telefon091036020
Webbadresshttp://enar.com/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar grosistJA
: Skrotar granJA

Kontakta Enar Timber AB

Enar Timber AB - En bra sågverksanläggning

Enar Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Enar Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Skellefteå eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Enar Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Enar Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter