ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Eksjö Industri AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Eksjö Industri AB - En bra sågverksanläggning

Eksjö Industri AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Eksjö Industri AB i Eksjö som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Eksjö Industri AB är ett komplett sågverk på småländska höglandet. Här har vi vår viktigaste råvara runt hörnet – skogen vi köper finns nästan uteslutande inom fem mil från oss. Det gör att vi minimerar miljöpåverkan med korta transporter.

H-EG - EX - A2-2
SågverkEksjö Industri AB
AdressKvarnarpsvägen 4
Ort575 36 Eksjö
LandskapJönköpings län
Telefon0381-383 30
Webbadresshttp://eksjoindustri.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Eksjö Industri AB

Eksjö Industri AB - En bra sågverksanläggning

Eksjö Industri AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Eksjö Industri AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Eksjö eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Eksjö Industri AB för att som om de kan hjälpa till.

Eksjö Industri AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter