ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Edsele Såg AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Edsele Såg AB - En bra sågverksanläggning

Edsele Såg AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Edsele Såg AB i Edsele som ligger i Västernorrlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Edsele Såg är ett sågverk i Västernorrlands inland och ligger cirka 6,5 mil nordväst om Sollefteå. Vi förädlar råvaran från skog till färdiga bygg- och inredningsprodukter, köper rotposter och leveransrotköp, utför avverkningsuppdrag, markberedning & plantering.

H-EG - EX - A2-2
SågverkEdsele Såg AB
AdressRamneå 118
Ort880 41 Edsele
LandskapVästernorrlands län
Telefon0623-203 70
Webbadresshttps://www.edselesag.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Edsele Såg AB

Edsele Såg AB - En bra sågverksanläggning

Edsele Såg AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Edsele Såg AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Edsele eller t.o.m. i Västernorrlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Edsele Såg AB för att som om de kan hjälpa till.

Edsele Såg AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter