ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Derome Timber AB (Annebergssågen) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Derome Timber AB (Annebergssågen) - En bra sågverksanläggning

Derome Timber AB (Annebergssågen) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Derome Timber AB (Annebergssågen) i Kungsbacka som ligger i Hallands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

I Anneberg sågas och impregneras årligen 300 000 m3 råvara av tall. Det som sågas och impregneras här säljs både på den svenska, danska och engelska marknaden. Impregneringen sker i ett slutet system och självklart följer vi Nordiska Träskyddsrådets standard och kontrolleras av tredje part två gånger per år för att säkerställa att reglerna gällande människa, produktion och miljö efterlevs.

H-EG - EX - A2-2
SågverkDerome Timber AB (Annebergssågen)
AdressÄlvsåkervägen 500
Ort434 99 Kungsbacka
LandskapHallands län
Telefon0340-666 410
Webbadresshttps://www.derome.se/kontakt/hitta-till-oss/anneberg
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA

Kontakta Derome Timber AB (Annebergssågen)

Derome Timber AB (Annebergssågen) - En bra sågverksanläggning

Derome Timber AB (Annebergssågen) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Derome Timber AB (Annebergssågen) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Kungsbacka eller t.o.m. i Hallands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Derome Timber AB (Annebergssågen) för att som om de kan hjälpa till.

Derome Timber AB (Annebergssågen) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter