ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Derome Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Derome Timber AB - En bra sågverksanläggning

Derome Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Derome Timber AB i Halmstad som ligger i Hallands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri som startade 1946. Vår kedja med verksamhet från skog till färdigt hus är unik. Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet.

H-EG - EX - A2-2
SågverkDerome Timber AB
AdressRyttarevägen 13
Ort302 32 Halmstad
LandskapHallands län
Telefon0340-666 410
Webbadresshttp://www.derome.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Video om Derome Timber AB

Kontakta Derome Timber AB

Derome Timber AB - En bra sågverksanläggning

Derome Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Derome Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Halmstad eller t.o.m. i Hallands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Derome Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Derome Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter