ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Carlsdals Såg AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Carlsdals Såg AB - En bra sågverksanläggning

Carlsdals Såg AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Carlsdals Såg AB i Vingåker som ligger i Södermanlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Carlsdals Såg startade sin verksamhet 1986 och har växt från en mobil sågbänk till ett modernt sågverk. Idag finns hos oss de maskiner som krävs för att kunna leverera efter kundernas önskemål.

H-EG - EX - A2-2
SågverkCarlsdals Såg AB
AdressJohannedal Carldals Såg 2
Ort643 95 Vingåker
LandskapSödermanlands län
Telefon0151-600 02
Webbadresshttp://www.carlsdal.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Carlsdals Såg AB

Carlsdals Såg AB - En bra sågverksanläggning

Carlsdals Såg AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Carlsdals Såg AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Vingåker eller t.o.m. i Södermanlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Carlsdals Såg AB för att som om de kan hjälpa till.

Carlsdals Såg AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter