ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Campanello & Co AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Campanello & Co AB - En bra sågverksanläggning

Campanello & Co AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Campanello & Co AB i Göteborg som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Campanello & Co har mer än 30 års erfarenhet av träindustrin och har stor kunskap i att distribuera våra leverantörers produkter till rätt kunder i olika delar av världen. Vi kan erbjuda antingen en specifik produkt eller en bred specifikation av olika produkter som passar våra kunder

H-EG - EX - A2-2
SågverkCampanello & Co AB
AdressHögåsplatsen 3
Ort412 56 Göteborg
LandskapVästra Götalands län
Telefon031219104
Webbadresshttp://camab.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Campanello & Co AB

Campanello & Co AB - En bra sågverksanläggning

Campanello & Co AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Campanello & Co AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Göteborg eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Campanello & Co AB för att som om de kan hjälpa till.

Campanello & Co AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter