ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Calvea Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Calvea Timber AB - En bra sågverksanläggning

Calvea Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Calvea Timber AB i Stockaryd som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Calvea köper endast in de absolut bästa råvarorna från sågverk i norra Sverige, detta för att säkerställa att vi i vårt led kan leverera trävaror med betydligt längre hållbarhet än vad som varit typiskt för branschen de senaste 30 åren.

H-EG - EX - A2-2
SågverkCalvea Timber AB
AdressVrigstadvägen 7
Ort576 95 Stockaryd
LandskapJönköpings län
Telefon0382-102 44
Webbadresshttps://www.calvea.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar grosistJA
: Skrotar försäjningJA

Kontakta Calvea Timber AB

Calvea Timber AB - En bra sågverksanläggning

Calvea Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Calvea Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Stockaryd eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Calvea Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Calvea Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter