ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Callans Trä AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Callans Trä AB - En bra sågverksanläggning

Callans Trä AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Callans Trä AB i Erikslund som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Familjeföretaget Callans Trä AB finns i ett av världens bästa växtområden för gran och tall. Här i Skandinavien har uppskattningen av boende i genuin trämiljö varit stor sedan urminnes tider. Vår naturliga råvara spelar en viktig nyckelroll när det gäller att bygga upp ett biobaserat, miljövänligt och hållbart samhälle.

H-EG - EX - A2-2
SågverkCallans Trä AB
AdressÖhlingsholm
Ort841 97 Erikslund
LandskapVästra Götalands län
Telefon0691-662 000
Webbadresshttp://www.callanstra.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar granJA

Video om Callans Trä AB

Kontakta Callans Trä AB

Callans Trä AB - En bra sågverksanläggning

Callans Trä AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Callans Trä AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Erikslund eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Callans Trä AB för att som om de kan hjälpa till.

Callans Trä AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter