ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Brattby Sågverks AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Brattby Sågverks AB - En bra sågverksanläggning

Brattby Sågverks AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Brattby Sågverks AB i Vännäs som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

I snart 100 år har vi sågat och förädlat norrländsk fura och gran på Brattby Såg utanför Umeå. Vi är specialiserade på svenskt byggträ och lagerlägger ett brett sortiment av reglar i C14 & C24, glesreglar, råspont, ytterpaneler, impregneringsvaror mm.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBrattby Sågverks AB
AdressBrattby sågväg 4
Ort911 92 Vännäs
LandskapVästerbottens län
Telefon0935-20365
Webbadresshttp://www.brattbysagverk.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Brattby Sågverks AB

Brattby Sågverks AB - En bra sågverksanläggning

Brattby Sågverks AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Brattby Sågverks AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Vännäs eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Brattby Sågverks AB för att som om de kan hjälpa till.

Brattby Sågverks AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter