ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Brännfors Träförädling AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Brännfors Träförädling AB - En bra sågverksanläggning

Brännfors Träförädling AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Brännfors Träförädling AB i Ostvik som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Brännfors jobbar med Träförädling och sorterar och säljer virke till palltillverkare runt om i landet. Vi har en Holtech kap så vi kan kapa hela paket till rätt dimensioner. Lokalt levererar vi också färdigbyggda pallar, häckar och lådor.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBrännfors Träförädling AB
AdressOstvik 152
Ort934 91 Ostvik
LandskapVästerbottens län
Telefon0910-715100
Webbadresshttps://www.brannforstraforadling.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar träemballageJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Brännfors Träförädling AB

Brännfors Träförädling AB - En bra sågverksanläggning

Brännfors Träförädling AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Brännfors Träförädling AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Ostvik eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Brännfors Träförädling AB för att som om de kan hjälpa till.

Brännfors Träförädling AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter