ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bodensågen AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bodensågen AB - En bra sågverksanläggning

Bodensågen AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bodensågen AB i Boden som ligger i Norrbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Bodensågen AB är ett modernt företag med gamla anor. På sågverksområdet har träförädling bedrivits sedan 1950-talet. Sedan 2004, när såglinjen såldes, har vi specialiserat oss på hyvling och tryckimpregnering. Vi producerar trall och reglar som vi säljer i eget namn på främst den nordiska marknaden.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBodensågen AB
AdressMoråsvägen
Ort961 67 Boden
LandskapNorrbottens län
Webbadresshttps://bodensagen.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Bodensågen AB

Bodensågen AB - En bra sågverksanläggning

Bodensågen AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bodensågen AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Boden eller t.o.m. i Norrbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bodensågen AB för att som om de kan hjälpa till.

Bodensågen AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter