ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bodafors Trä AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bodafors Trä AB - En bra sågverksanläggning

Bodafors Trä AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bodafors Trä AB i Nässjö som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Bodafors Trä AB är ett trävaruföretag med 80 års erfarenhet av produktion och försäljning av sågade, hyvlade och tryckimpregnerade trävaror. Vi erbjuder ett brett sortiment av förädlade och kundanpassade produkter och kan tillsammans med utvecklade logistiklösningar, tillgodose de flesta krav inom bygg- och industriträsektorn.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBodafors Trä AB
AdressLilla Norget 1
Ort571 95 Nässjö
LandskapJönköpings län
Telefon0380 55 70 70
Webbadresshttp://www.bodafors.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Bodafors Trä AB

Bodafors Trä AB - En bra sågverksanläggning

Bodafors Trä AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bodafors Trä AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Nässjö eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bodafors Trä AB för att som om de kan hjälpa till.

Bodafors Trä AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter