ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bloms Trä Försäljnings AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bloms Trä Försäljnings AB - En bra sågverksanläggning

Bloms Trä Försäljnings AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bloms Trä Försäljnings AB i Nässjö som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Bloms Trä är ett familjeföretag som drivs i 3:e generationen. Vi har funnits sedan 40-talet och har därför en stor erfarenhet och kunskap vad gäller tillverkning av sågade och hyvlade trävaror. Idag består företaget av ett modernt hyvleri och en komplett bygghandel.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBloms Trä Försäljnings AB
AdressKvistorp 10
Ort571 95 Nässjö
LandskapJönköpings län
Telefon0380-240 76
Webbadresshttps://www.bloms-tra.com/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Bloms Trä Försäljnings AB

Bloms Trä Försäljnings AB - En bra sågverksanläggning

Bloms Trä Försäljnings AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bloms Trä Försäljnings AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Nässjö eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bloms Trä Försäljnings AB för att som om de kan hjälpa till.

Bloms Trä Försäljnings AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter