ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Björkträ Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Björkträ Timber AB - En bra sågverksanläggning

Björkträ Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Björkträ Timber AB i Arbrå som ligger i Gävleborgs län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Björkträ Timber AB är ett familjeägt företag, grundat 1980 och specialiserat på svensk björk. Björkträ är ett av Sveriges ledande lövsågverk som sågar och förädlar björk.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBjörkträ Timber AB
AdressÖstra Norrängevägen 20
Ort821 63 Arbrå
LandskapGävleborgs län
Telefon0278-405 40
Webbadresshttps://www.bjorktra.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA

Video om Björkträ Timber AB

Kontakta Björkträ Timber AB

Björkträ Timber AB - En bra sågverksanläggning

Björkträ Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Björkträ Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Arbrå eller t.o.m. i Gävleborgs län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Björkträ Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Björkträ Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter