ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Björkeryds Bruk - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Björkeryds Bruk - En bra sågverksanläggning

Björkeryds Bruk är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Björkeryds Bruk i Rödeby som ligger i Blekinge län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Björkeryds Bruk är en unik anläggning med samling av sågverk, mekanisk verkstad, smedja, snickeriverkstad med flera. Du får uppleva en levande bruksmiljö. Utöver sågverk finns tändkulemotor, veterantraktorer, och äldre snickerimaskiner.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBjörkeryds Bruk
AdressBjörkeryd 304
Ort370 30 Rödeby
LandskapBlekinge län
Webbadresshttp://www.bjorkerydsbruk.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Video om Björkeryds Bruk

Kontakta Björkeryds Bruk

Björkeryds Bruk - En bra sågverksanläggning

Björkeryds Bruk är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Björkeryds Bruk är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Rödeby eller t.o.m. i Blekinge län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Björkeryds Bruk för att som om de kan hjälpa till.

Björkeryds Bruk är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter