ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bjernareds Sågverk AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bjernareds Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Bjernareds Sågverk AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bjernareds Sågverk AB i Slöinge som ligger i Hallands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Bjernareds sågverk utanför Slöinge i Halland. Bjernared har specialiserat sig på att såga grovt grantimmer och långa längder.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBjernareds Sågverk AB
AdressBJÄRNARED 202
Ort311 67 Slöinge
LandskapHallands län
Telefon0346-557 20
Webbadresshttps://bjernared.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Video om Bjernareds Sågverk AB

Kontakta Bjernareds Sågverk AB

Bjernareds Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Bjernareds Sågverk AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bjernareds Sågverk AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Slöinge eller t.o.m. i Hallands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bjernareds Sågverk AB för att som om de kan hjälpa till.

Bjernareds Sågverk AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter