ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bitus Nybro AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bitus Nybro AB - En bra sågverksanläggning

Bitus Nybro AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bitus Nybro AB i Broakulla som ligger i Kalmar län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

I Nybro gör vi all vår träskyddsbehandling i en modern anläggning som är en av Europas största. Flexibilitet och stora lagringsmöjligheter gör att vi kan producera flera olika typer av träskydd. Miljö och hållbarhetsarbetet är viktiga i Bitus AB och medarbetarna i Nybro jobbar mycket med dessa frågor.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBitus Nybro AB
AdressKalvamo 102
Ort361 93 Broakulla
LandskapKalmar län
Webbadresshttps://bitus.se/anlaggningar/nybro/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar limträJA
: Skrotar granJA

Kontakta Bitus Nybro AB

Bitus Nybro AB - En bra sågverksanläggning

Bitus Nybro AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bitus Nybro AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Broakulla eller t.o.m. i Kalmar län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bitus Nybro AB för att som om de kan hjälpa till.

Bitus Nybro AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter