ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bitus Fågelfors AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bitus Fågelfors AB - En bra sågverksanläggning

Bitus Fågelfors AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bitus Fågelfors AB i Fågelfors som ligger i Kalmar län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

På anläggningen i Fågelfors finns ett hyvleri och en pelletsfabrik. Hyvleriet producerarar framför allt produkter som trall och reglar mot vår träskyddsanläggning i Nybro. Pelletsfabriken är en toppmodern produktionslinje från 2019. Här producerar vi både energipellets, ströpellets och värmeloggs. Råvaran består av sågspån och kutterspån från våra egna hyvlerier samt närliggande sågverk.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBitus Fågelfors AB
AdressBruksgatan 60
Ort570 75 Fågelfors
LandskapKalmar län
Webbadresshttps://bitus.se/anlaggningar/fagelfors/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Bitus Fågelfors AB

Bitus Fågelfors AB - En bra sågverksanläggning

Bitus Fågelfors AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bitus Fågelfors AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Fågelfors eller t.o.m. i Kalmar län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bitus Fågelfors AB för att som om de kan hjälpa till.

Bitus Fågelfors AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter