ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bitus Broakulla AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bitus Broakulla AB - En bra sågverksanläggning

Bitus Broakulla AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bitus Broakulla AB i Broakulla som ligger i Kalmar län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

På anläggningen i Broakulla finns det två hyvellinjer som producerar trall, paneler och buntade trävaror. Kutterspånen från hyvlarna används som råvara till vår energipelletsproduktion i Fågelfors. Industriområdet har bra lagringsmöjligheter. Anläggningen i Broakulla har ingått i bolaget sedan 2016.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBitus Broakulla AB
AdressKalvamo 102
Ort361 93 Broakulla
LandskapKalmar län
Webbadresshttps://bitus.se/anlaggningar/broakulla/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA

Kontakta Bitus Broakulla AB

Bitus Broakulla AB - En bra sågverksanläggning

Bitus Broakulla AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bitus Broakulla AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Broakulla eller t.o.m. i Kalmar län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bitus Broakulla AB för att som om de kan hjälpa till.

Bitus Broakulla AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter