ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bitterna Såg och Trävaru AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bitterna Såg och Trävaru AB - En bra sågverksanläggning

Bitterna Såg och Trävaru AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bitterna Såg och Trävaru AB i Vedum som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Verksamheten vid Bitterna Såg & Trävaru AB är mycket naturanpassad och sätter miljön i fokus. Vi är Sveriges ledande tillverkare av sliprar för svensk transportindustri. Dessutom sågar vi plank och bräder för svensk och internationell bygghandel.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBitterna Såg och Trävaru AB
AdressBitterna 3
Ort534 61 Vedum
LandskapVästra Götalands län
Telefon051240067
Webbadresshttp://www.bitternasag.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Video om Bitterna Såg och Trävaru AB

Kontakta Bitterna Såg och Trävaru AB

Bitterna Såg och Trävaru AB - En bra sågverksanläggning

Bitterna Såg och Trävaru AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bitterna Såg och Trävaru AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Vedum eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bitterna Såg och Trävaru AB för att som om de kan hjälpa till.

Bitterna Såg och Trävaru AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter